Ny sponsoraftale med Hestens Værn

 

Hestens Værn og Equsana DLG Service har netop indgået en sponsoraftale som vil gavne hestevelfærden i Danmark. For hver 15 kg solgt Mash, vil Equsana fremover give 5 kroner til Hestens Værns arbejde med tilse truede hestehold, rådgive hestejere og sikre behandling af syge og vanrøgtede heste. Derudover betyder aftalen at trængende heste også kan se frem til en håndsrækning i form af fodertilskud fra Equsana.

Formand for Hestens Værn, Julie Fjeldborg, er begejstret for den nye aftale:

”Det er en kæmpe anerkendelse af  vores arbejde samtidig med, at det jo vil gøre en stor forskel for de mange vanrøgtede heste i DK som vi desværre møder hver eneste dag. Det er så kærkomment med sådant et skulderklap. At vi så også kan hjælpe trængende heste med Equsana-foder er en fantastisk følelse. Vi er glade og taknemmelige over denne unikke mulighed og håber på at der ryger mange sække Mash over disken.

Hos Equsana har man længe haft et ønske om at kunne bidrage til at fremme hestevelfærden endnu mere: ”Med det nye samarbejde med Hestens Værn, får vi mulighed for at kunne bidrage økonomisk til foreningens store arbejde”, siger markedschef for Equsana, Jacob Jessen.

Du kan give din hest Mash hver dag året rundt og nu hvor vi snart går den koldere tid i møde, er varm Mash – uden melasse – en skøn fiberrig lækkerbisken for hesten som det er nemt også at tildele fx medicin og elektrolytter i. Mash hjælper samtidig hesten til at optage ekstra vand ved stævner og transport, siger Jacob Jessen.

14095909_888188297952898_896477789806146994_n