NM i MILITARY EN SUCCES

NM i military 2015

NM i military 2015

Dejlig feedback fra arrangørerne af NM i Military her, hvor vi netop tager hul på et helt frisk Equsana-år, 2016:

“Vi vil gerne benytte nytåret til at sige jer tusind tak endnu en gang for jeres engagement i vores store begivenhed. Der er kommet ganske mange positive tilkendegivelser vedr. faciliteter, springbane, dressurbaner, kiosk, samt terrænbanen, og vi har også fået ros for sponsorpræmierne. Samtidig har vi afsluttet regnskabet og kan med et ganske lille overskud konstatere, at vi ikke kunne have gennemført De Nordiske Baltiske Mesterskaber i military 2015 uden jeres hjælp.” -Arrangørerne af NM i military 2015.

Military er en ridesportsdisciplin, som består af tre deldiscipliner; dressur, springning og terrænspringning. Nogen kalder military for ridesportens triatlon. De tre discipliner som udgør military i dag er dressur, ridebanespringning og terrænridning.

Military starter altid med en dressurprøve, rækkefølgende rides der i terrænnet og springes på ridebanen. Rækkefølgen for terrænridt og ridebanespringning kan dog variere alt efter, om et stævne tager en eller flere dage og stævnets sværhedsgrad. De fleste forbinder military med det krævende terrænridt, hvor hest og rytter skal gennemføre en terrænbane med faste forhindringer på tid.

Vinderen i military er den ekvipage, som efter de tre discipliner, samlet har færrest strafpoint.