JBK blev en succes – men også en midlertidig stopklods

 

JBK stævnet i Odense bød på deltagelse i både “lille tur” ( PSG og intermediare) og “store tur” (grand prix) med profilrytter Carina Nevermann Torup og henholdsvis Grevens SaVa og Sirikit.

I Grand Prixen blev det til en 7. plads til Sirikit, som sendte dem videre til Grand Prix Special, hvor de endte lige udenfor placering med 1 point.

” Sirikit og jeg er ved at blive mere sikker i grand prix som jo stadig er lidt nyt, men hun begynder rigtig at forstå, hvad der skal ske derinde på banen. Jeg er godt tilfreds med hende.”

For Grevens SaVa’s vedkommende startede stævnet ud med et topridt som ledte til en sejr i PSG. Dagen efter blev det til en flot anden plads i Intermediaere 1 og på sidste dagen en overlegen sejr i intermediare kür.

“SaVa og jeg havde et super stævne. Det var vores 3 stævne sammen og vi fandt virkelig knapperne sammen.”

Desværre skete det uheldige at Grevens SaVa blev lidt frisk til præmieoverrækkelsen om søndagen og Carina faldt af. Uheldigt nok kom hesten til at træde på hendes fod, så den brækkede.

“Ja, desværre endte stævnet med mig på krykker – i ca. 4-5 uger. Så derfor går jeg glip af senior DM i juni. Jeg håber dog på at være tilbage i sadlen hurtigst muligt. Men nu holder hestene bare lidt tidlig sommerferie med lidt ekstra fridage og lidt ekstra tid på græs.”

IMG_0076