GALLASHOW OG AUKTION VELOVERSTÅET

cd4e70ba-fd8d-4958-8cce-45231fa5d5ee

’Danmark dejligst – drop janteloven’ var titlen på årets gallashow, der hyldede dansk kultur med bl.a. Matador, Huset på Christianshavn, Olsenbanden, skagensmalerne, Bent Fabricius Bjerre og Birthe Kjær. Som noget nyt indledtes gallashowet af den traditionsrige kostumespringning, som lørdag var en S-springning metode B1, hvor resultatet blev som følger:

 

1. Andreas Schou udklædt som Niklas Bendtner – Vivaldi K e. C-Indoctro/Nimmerdor, 0 fejl, 32,51 sek.

2. Torben Frandsen udklædt som Ole Henriksen – Heartbeat e. Heartbreaker/Ramiro Z, 0 fejl, 33,59 sek.

3. Stein Endresen udklædt som hooligan – Crelido e. Calido I/Raimondo, 4 fejl, 34,61 sek.

 

Flere kårede og præmierede hingste var i går under hammeren på Dansk Varmblods Forårsauktion i MCH Messecenter Herning, og auktionens prishøjdepunkt blev lidt usædvanligt en hingst af springbetonet afstamning.  Auktionens prishøjdepunkt blev den nykårede springbetonede præmiehingst Svalebo’s Cellestin e. Chellys Z / A-Dur, der under løsspringningen havde vist imponerende og ganske overlegen springning.

 

Hingsten blev solgt for 400.000 kr. til Peter Enemark i kompagniskab med Rikke Haastrup og Mette F. Henriksen. Den dyreste dressurbetonede hest blev ligeledes en nykåret hingst, nemlig Skovlygårds Faust e. Fürstenball / Milan, der får nyt hjem hos dressurrytter Helene Melsen. I alt blev der solgt godt 60% af de udbudte auktionsheste til en gennemsnitpris på 160.357 kr. Sammenlagt blev der solgt heste for 2.245.000 kr.

 

Equsana er hovedsponsor for Dansk Varmblod.