ALDRIG MERE SUR STRÅLE

32626_10200275588865714_1816527514_n

Mange hesteejere er meget glade for Equsanas hovplejeserie. Det er naturligvis kun et ekstra stort plus, at fagpersoner også er glade for vores produkter. Læs her hvad beslagsmed Torben Jensen skriver om produktet:

 

”Equsana Strong Step Frog Care er uden sammenligning det mest effektive middel jeg har prøvet mod sur stråle. Det er nemt at bruge og virker hurtigt. Alle heste har brug for den optimale stråle for at have en sund hov, og jeg har aldrig haft andre produkter, der i samme grad kan både forebygge og fjerne sur stråle. Et godt og brugervenligt produkt.”

 

Torben Jensen bruger også dagligt Equsana Strong Step hovolie, og han fortæller, at alle heste han skoer, bliver smurt med det, da han mener,  at det er den hovolie, der trænger bedst ind, fedter mindst og igen er nemmest at bruge. Ved kontinuerlig brug, kan man desuden se en forbedring af hornkvaliteten, siger han.

 

Torben Jensen er beslagsmed for rigtig mange konkurrenceheste, herunder islændere, der går på rigtig højt plan. Flere landsholdsheste, en dobbelt verdensmester og ud over det, skoer han både spring- og military- heste, der går på højt niveau.

 

Men alle heste, uanset niveau, har krav på samme kvalitet af skoning og hovpleje, mener Torben Jensen, som kører ud omkring Næstved og i Nordsjælland.