BLOG: Merrald: Millibar stopper i sporten

Nu har vi rundet den 1. maj – det betyder at foråret er godt i gang, hvilket vi især har kunnet mærke de sidste par dage. Det betyder også, at vores unge plage er kommet på græs, hvilket de ser ud til at nyde i høj grad. Lige for tiden har jeg fået 2 nye heste i træning, som jeg pt er i gang med at lære bedre at kende. Derudover står den fortsat på træning af styrke og videreudvikling af resten af flokken. Især Quantico har jeg forventninger om skal debutere i Intermediare II i løbet af sæsonen.

Vi har desværre for nylig været nødt til at tage en beslutning om, at Millibar skal stoppe i sporten. Vi har det sidste stykke tid kæmpet med at få ham fit for fight, men det er ikke lykkedes. Det er en super svær beslutning, hvornår man skal sige stop, og jeg havde af hele mit hjerte håbet, at han kunne blive klar igen. Det er desværre ikke tilfældet, så nu nyder han sit otium hjemme på gården, hvor hans humør stadig er i top. På trods af at det har været en hård tid med Millibar, glæder jeg mig over, at de andre heste er så godt på vej. Jeg ønsker alle et godt forår.

Vh Nanna Merrald