Så er det tid til Herning igen – jubi

 

Carina Nevermann Torup har været til flere stævner for nyligt, hvor det er gået rigtig godt med alle hestene:

”Specielt vil jeg fremhæve min nuværende tophest Sirikit (ejer: Peter Christensen), der nu er blevet 9 år, og rykket op i Grand Prix. Vi debuterede i Esbjerg og blev nr. 3 i vor første Grand Prix. Stadig nogle fejl, men hun er jo ung og urutineret. Herefter har vi startet i Hedensted hvor Sirikit var en stjerne og blev placeret i såvel Intermediare II og Grand Prix med flotte procenter på hhv. 73 % og 71 %. Jeg havde også Grevens SaVa (ejer: Stutteri Greven) med og hun blev placeret med 72 % i Prix St. George og 71 % i Intermediare I. Jo, jeg var meget stolt over begge hestes indsats.”

Nu er der så under én uge til Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning løber af stablen, og for første gang arrangeres der et internationalt dressurstævne under selve kåringen:

”Jeg har været så heldig, at blive inviteret til at deltage i ”store tur” nemlig den internationale Grand Prix klasse med Sirikit. Det bliver hendes internationale debut på dette niveau. Det bliver rigtig spændende at se hvordan det går, men det vigtigste for mig er, at hun får en god tur og oplevelse, og får mere og mere erfaring. Hun er jo som sagt kun 9 år og det bliver hendes tredje Grand Prix, så det er helt accepteret, hvis der skulle komme lidt fejl.”

Udover Sirikit, skal Carina også have Grevens SaVa med, som hun skal deltage med ved dette års Gallashow.

”Det bliver vildt fedt, ikke mindst fordi arrangementet er udvidet og vi skal ride i BOXEN, hvor der vist kan være godt 8000 tilskuere, – vi håber på udsolgt.”

Træningen er nøje planlagt og de sidste dage op til Herning bliver lidt med lidt let arbejde, så de er friske til at give den gas. Normalt laver vi ikke om på noget som helst op til stævner, men Sirikit som får nogle hårde dage derovre er for en uges tid siden startet op på Equsanas ”Energi Plus”, der jo virker efter et par dage, for vigtigt er det at den har den fornødne udholdenhed gennem alle dagene, under disse lidt vanskelige betingelser, fortæller Carina.

”Jeg glæder mig helt vildt til at se det nye Herning og at kunne tage det sorte guld” her Sirikit og Grevens SaVa, som begge er guldmedaljehopper i Dansk Varmblod og næsten sorte, gør det kun ekstra fedt.”

Sirikit GP - Hedensted03