ALT OG INTET ER ÆNDRET

 

Vi har samlet 3 af markedets mest anerkendte producenter af hesteprodukter –  Dangrønt, Tjørnehøj Mølle og Travo fra Vitfoss – og i princippet er alt som det plejer.

 

Du kan stadig købe de gode produkter, som du kender og tale med de sælgere, som du føler dig tryg ved. Men det nye er, at vi gør det nemmere for dig at finde den optimale fodersammensætning.

 

Med Equsana har vi ønsket at skabe et brand og et team, som brænder for deres fag. Viden, erfaring, høj faglighed og et langt større produktsortiment er nogle af de nøgleord, der sikrer, at vi kan blive en god sparringspartner for dig og dit hestehold. Vi samarbejder med egne samt eksterne dyrlæger og fagfolk, for at sikre, at vi hele tiden er i øjenhøjde med udviklingen på fodermarkedet. Det inspirerer os – og vi kan i langt højere grad udvikle, tilpasse og forbedre vores produkter ud fra denne viden.

 

Kvaliteten af vores produkter har vores højeste prioritet. Vi tror på, at fodring skal være enkelt. Det handler om, at vi kigger på hestens individuelle behov og – i samarbejde og dialog med dig – finder frem til den bedst tænkelige løsning.

 

Hos Equsana har vi den knowhow og erfaring, der skal til.

 

Vi glæder os til at møde dig og dine heste.