Om InsectShield

W16090_LF_InsectShield_Hest_Facebook_851x315_APR
Hvad er Insect Shield?
Teknologien  har eksisteret i USA siden 2006, og siden er flere millioner stykker tekstil behandlet med den effektive teknologi  i USA. I USA og mange øvrige lande har soldaternes uniformer bl.a. været behandlet med InsectShield inden de blev udsendt til ørkenkrige og lande med insektplager.

Konceptet bag InsectShield består af, at tekstilet tilsætte permethrin under selve produktion.  Hvor tekstilet opvarmes og permethrinen herefter påføres, hvorefter permethrinen sidder indeni selve stoffet, og virker som et langtidsholdbart insekt middel.

Er teknologien ufarlig?
InsectShield har siden 2015 været godkendt til brug af både dyr og mennesker i hele EU. Godkendelsen sker af European Chemical Agency i Finland. Da Danmark er absolut et af de lande, som er absolut sværest at blive godkendt kan man som forbruger føle sig tryg ved at produkterne er nøje gennemtestet og møder de absolut højeste krav indenfor allergifremkaldende stoffer etc.

InsectShield er desuden 100% lugtfri

European Chemical Agency fastsætter også hvilke regler der er gældende for labels på produkterne. Dette betyder at der er klarer regler for hvordan man skal ”mærke” produkterne, så forbrugerne , tydeligt kan se, at produktet er insektafvisende. InsectShield følger disse regler, og sætter en ære i gøre det så tydeligt og simpelt , som muligt , for forbrugerne.

Alle InsectShield produkter er desuden også ECO-tex certificeret og anbefales ligeledes af organisationen WHO, som bl.a. bekæmper insekt-bårne sygdomme i hele verden.

Hvis du er nysgerrig efter at læse mere om InsectShield kan man læse og se yderligere information

Land & Fritid kæden er de første i Danmark som introducerer InsectShield teknologien, vi glæder os meget over at kunne introducere den banebrydende teknologi også her i Danmark og håber at InsectShield vil hjælpe både dyr og mennesker godt igennem insektplagerne som ofte er en del af den danske sommer.

Desuden kan du se nogle af de 50 brands der også anvender teknologien InsectShield på verdensplan